Chat with us, powered by LiveChat

Om Crystone

Crystone är idag en av Nordens ledande hosting leverantörer.

Crystone är en del av Loopia Group AB ett av Europas ledande företag inom domännamn och hosting.
Våra kunder finns över hela världen och är såväl privatpersoner, föreningar och företag, i alla storlekar. Crystone fokuserar på att leverera ett brett urval av mogna och attraktiva produkter, tjänster och hög service.
Genom en hög teknisk kompetens, tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser har vi säkrat våra kunders miljöer och satsningar, i flera världsdelar, varje dag.

Våra tjänster består av, webbhotell,
domännamn och återförsäljar-hosting.
Några av våra kunder är
Tele2, Logica, ÅF, Swedbank & SEB

Vår Vision & Mission

 • Vision

  Crystone ska vara det självklara ”One-Stop-Shop” valet för små och medelstora företag i de länder vi verkar i. Vi ska alltid förse marknaden med hög service på ett brett urval av tjänster och produkter till konkurrenskraftiga priser. Med tidsenliga lösningar, beprövade metoder och välkända underleverantörer tryggar och säkerställer vi vårt primära mål – En långsiktig och trygg affärspartner som tillför Er värde oavsett vilka produkter Ni väljer!

 • Mission

  Vår styrka ligger i det breda urvalet av mogna och attraktiva produkter, tjänster och hög service på allt vi levererar. Förvalta och lyssna på våra kunders idéer och förslag och förverkliga dem efter bästa förmåga. Alltid förse marknaden med högsta möjliga tekniska tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser i kombination med generösa avtal. Aktivt arbeta för att finna lösningar som tryggar och säkrar våra kunders unika behov och ge dem möjligheten att växa i våra miljöer utan att behöva byta leverantör!

 • Kärnvärden

  Att vara ”driven, engagerad och ansvarstagande” är våra viktigaste ledord och det ger våra kunder ett framtidssäkert företag med stabila och pålitliga tjänster. Fatta snabba beslut och älska utveckling och kvalité är vår framgångmelodi. Hos oss får alla medarbetare ta eget ansvar, riktigt ansvar. Vår företagskultur genomsyras av att alla stöttar varandra i varje situation och att vi alltid har kul” under hela vägen” tillsammans. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

 • Vår identitet & slogan – Connected Value

  Vi arbetar kontinuerligt med automatiserade och sammankopplade tjänster som sammantaget ska tillföra oss och våra kunder ett värde och uppfylla ett syfte! Med denna verklighet måste allt vara kopplat till varandra i ett harmoniskt beroende. Detta förverkligas genom att våra leverantörer av datahallar, nät, hårdvara och mjukvara är tätt involverade i vårt arbete och är stark kopplade till våra framgångar. Samtliga anställda är väl insatta i våra mål och uppdrag. Alla våra kunder är en del oss och vår vision – Därför förklarar CONNECTED VALUE vår slogan, vår verklighet.

 • One-Stop-Shop

  En resa på tio tusen steg börjar med ett enda steg- Kinesiskt ordspråk Därför formar vi våra tjänster och plattformar med flera instegsalternativ beroende på de behov som är aktuellt för er när ni väljer oss. Att växa och förändras är en naturlig del av livet och då vet vi att det viktigt och avgörande att välja en affärspartner som kan bekymmersfritt erbjuda ett brett urval av tjänster och produkter som både kan byggas på eller bytas ut till. Vi har som mål att vara din långsiktiga affärspartner och vill kunna förse dig med det Ni behöver, tryggt och enkelt. Bredden av våra tjänster sträcker sig från ett enkelt och väl fungerade webbpaket till premiumtjänster som dedikerade servrar, klustrade mailtjänster och internetmarknadsföring.

Leverantörer
Referenser
Referenser

Loopia Hosting AB/Crystone

Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås
Sverige

Loopia Hosting AB/Crystone

Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås
Sweden

Crystone England

Europa House, Adlington Business Park
SK10 4NL Adlington, United Kingdom