Sökmotoroptimering

Ett samtal med oss tar dig till toppen på Google!

Vill du ha hjälp?

Vad är Sökmotoroptimering?

Att synas på internet idag blir allt viktigare, och eftersom vårt beteende för att hitta information ändras i takt med att tekniken utvecklas så måste vi anpassa oss och finnas där kunden letar.

Av alla tjänster som vi svenskar använder oss av på internet idag så använder 97 % av svenskarna Google för att hitta information. Google är idag den i särklass mest använda sökmotorn och svenska internetanvändare gör ungefär 35-40 miljoner sökningar per dag på Google, och antalet ökar ständigt.

För att just din sida ska visas högt upp i sökresultatet hos Google så finns det ett antal parametrar som måste optimeras för att Google ska uppmärksamma vad din sida faktiskt handlar om. Det handlar mycket om att göra konkreta ändringar på sidan, men även om att bygga länknätverk som hjälper till att rekommendera din sida.

Getupdated levererar sökmotoroptimering

Vi på Crystone samarbetar med Getupdated som är experter inom sökmotoroptimering, och tillsammans kan vi hjälpa dig att synas där dina kunder letar. Getupdated har många års erfarenhet av sökmotoroptimering och med deras hjälp kan just ditt företag synas högt upp i Googles sökresultat.

Hos Getupdated får du en personlig seo-tekniker som jobbar med att optimera din hemsida på bästa möjliga sätt, följer upp arbetet och utvecklingen av dina sökord samt jobbar med ett kvalitativt länknätverk, allt för att du ska synas bättre på internet.

Tillsammans med dig tar din tekniker fram de värdeord som är viktiga för din verksamhet och gör upp en plan för hur sökmotoroptimeringen ska utformas för att nå bästa möjliga resultat. Oavsett hur stort eller litet företag du driver så har du stor nytta av att synas på nätet. Getupdated kan skräddarsy lösningar som passar just dig och dina behov. Kontakta oss för en sökanalys av din hemsida!


Läs mer om sökmotoroptimering
eller ring oss på 08-410 96 100

Kontakta

Fyll i uppgifterna nedan så tar vi i kontakt med dig och berättar hur du på ett kostnadseffektivt sätt blir en vinnare på nätet

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Telefonnummer (obligatoriskt)

Hemsida (obligatoriskt)

Fyll i de sökord som du vill synas på så tar vi fram en positionsanalys

Leverantörer
Referenser
Referenser

Crystone Sverige

Lindhagensgatan 126
112 51 STOCKHOLM Sverige

Crystone Global

Lindhagensgatan 126
112 51, Stockholm
Sweden

Crystone England

Europa House, Adlington Business Park
SK10 4NL Adlington, United Kingdom