Chat with us, powered by LiveChat
RING
oss nu!

VPS från Crystone

Prisvärda VPS:er med bra prestanda

  • Snabb leverans efter beställning
  • Välj mellan Linux, Unix & Windows
  • Klustrad hårdvara med hög redundans

Växt ur webbhotellet? Då är det dags för VPS!

VPS (Virtual Private Server) är en instans av en fysisk server och kan sägas vara steget mellan ett webbhotell och en helt dedikerad server. Med andra ord det naturliga valet för alla som vill ha betydligt mer frihet och möjligheter till anpassning än vad webbhotellet kan erbjuda (där du delar fasta resurser och prestanda på den gemensamma servern). En VPS fungerar som en helt fristående server och du kan enkelt göra upp- och nedgraderingar av resurser utifrån behov och installera applikationer och egna konfigurationer. Idag används VPS för en uppsjö olika ändamål, men det vanligaste är som webb- och applikationsserver, databasserver eller mailserver. Det är kort och gott ett mycket kostnadseffektivt, lätthanterligt, säkert, skalbart och högpresterande sätt att lyfta din onlineverksamhet!

Crystone har skräddarsytt tre olika VPS-paket, som täcker de flesta behov. Tack vare vårt starka partnerskap med Microsoft kan vi erbjuda mycket förmånliga priser på våra VPS-lösningar med Windows. Utöver dessa tre paket kan vi även erbjuda ännu kraftfullare virtuella servar genom vår nya och skalbara molnlösning VMware Cloud Server, där du själv bygger din server.

Våra lösningar stöder Windows 2008, 2012 & 2016 Server eller Linux OS (samtliga genom VMware). Vi kan även erbjuda C-Panel på samtliga VPS:er. Tekniken drivs av den senaste hårdvaran från Dell och allt är givetvis högredundant för att garantera maximal upptid och säkerhet. Lagringen sker på snabba ssd-diskar. Vi kan erbjuda många nyttiga tillval som exempelvis supersnabb backup (återställning off-site inom 15 minuter), övervakning och patchning samt hjälp med att designa din optimala server och databasmiljö.

Låter det bra? Kontakta gärna en av våra säljare via kontakt formuläret nedan eller läs vidare.

VPS Small

Perfekt för din hemsida med databas!
345 KR/MÅNAD
Unix / Linux

VPS Medium

Perfekt för dig med Drupal eller Joomla CMS!
545 KR/MÅNAD
Unix / Linux / Windows

VPS Large

Driver du egen e-handel är denna servern perfekt för dig!
995 KR/MÅNAD
Unix / Linux / Windows
Leverantörer
Referenser
Referenser

Crystone Sverige

Gustavslundsvägen 141A
167 51 Bromma Sverige

Crystone Global

Gustavslundsvägen 141A
167 51, Bromma
Sweden

Crystone England

Europa House, Adlington Business Park
SK10 4NL Adlington, United Kingdom